Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte samma språk... inte vara överens... av gunnar hilén, inspirerade till kommentaren. En aforism kan ställas upp hur som helst, huvudsaken med innehållet är dess aforismiska budskap.


Kritik på en text (1041) Nord och Syd





En darrande kompassnål
sägs ibland vara det mest säkra tecknet
på liv

och möjligheten att ännu
för ögonen
kunna ha ett mål.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-17 23:26



Bookmark and Share


  Nanna X
nord är nord
och syd är syd
och aldrig mötas de två?
2013-10-18

  queenia
klartänkt, bra.
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP