Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shades Of Suburban Grey




Bridges keep on burning
slamming doors keep the beat
I wake up from my dream
sunday-monday in between

Please don't ask me how I feel
I won't ask you, is that a deal?
it's still the same, I just won't heal
please don't ask me how I feel

you can see it in my eyes
I can see it in your eyes
Shades of suburban grey




Fri vers (Fri form) av Paul Kedzie
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-04 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie