Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsen Som Blev En Groda Som Blev En Kung



Prinsen han red
prinsen han stred
prinsen han föll av sin häst

Där han föll
en indier höll
tal till den som lyssnade bäst

Prinsen han hör
nåt som stör
detaljer, resterande liv

Prinsen han gör
nåt som förstör
detaljer, resterande liv

Han blir lätt efter tung
verkligen, verkligen kung
detaljer, resterande liv




Fri vers av Paul Kedzie
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-03 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie