Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poker

jag stod länge vid pokerbordet.
en av spelarna hade en dålig strategi: jag
kunde se att han spelade för pengarna.
alla kunde se det.
den olycklige mannen svor
över sin otur. vi log. sedan tog jag hans plats.




Fri vers av ackusativ
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-05 00:34



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Så känsloladdad, du fångar min uppmärksamhet som läsare, träffar och berör!
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

ackusativ
ackusativ