Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas ut

Jag står ensam i din skugga
På samma gång som jag är densamma
Det är inte ensamt i mörkret
En del av dig är också här

Det var inte alltid så
Var bara otur att den överensstämde så bra
Kommer alltid följa med dig
Även när jag har slut på svar

Du ser på mig och du ler
Jag möter din blick och jag ler

Det här är det värsta
Vilsen i världen med ett enda mål
Vad är rätt och vad är fel
Vad är meningen med att ens försöka

Jag tror att du ser
Hoppas innerligt att du ser
Vet att du ser
För annars skulle du vara blind

När jag känner din beröring
Jag känner alltid din beröring

Du är med mig var jag än går
Vad jag än ser, vilka mål jag än misslyckas att nå,
Du är ljuset vid slutet av tunneln
Jag ser inte ljuset i slutet av tunneln

Att jaga efter mål jag inte ser
Vill du prova, här får du inte en karta
Här får du inte ett kompass
Du får ett namnlöst mål utan plats

Jag får dig plötsligt att skratta
Vill för alltid få dig att skratta

Du ger dig ut på äventyr
Livsfarligt, men du kan inte dö
Du är alldeles för bra
Verkligen, jag menar det

Står här i väntan
Väntar på dina misstag i dold förväntan
Vill jag verkligen ditt bästa
Sörjer jag för dina fel eller mina

Vi skrattade tillsammans och såg samma fel
Omedveten om jag gjort rätt eller gjort samma fel




Fri vers av minaögonbrinner
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-05 01:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tusan vad bra- hoppas det blir bra till slut- du skriver bra från början till slut!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

minaögonbrinner