Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser slutet komma snart

Jag ser slutet
komma snart
Jag känner mitt liv
kör iväg till slut

Mitt liv går ut
från mig just nu
Jag vet inte
var jag ska gå

Fanns ingen plats
för mig här
I denna värld
och jag vet inte

Vad ska jag göra
jag behöver hjälp
För att överleva i denna värld
men jag kan inte hitta det

Mitt liv är över
jag kommer att bli
Korsfäst
liksom Jesus en gång

Men när jag dör
kommer jag att känna
Harmoni i livet
eftersom jag aldrig mer kan bli sårad

När jag är borta härifrån
kommer jag inget att känna
Och ingen
kan skada mig mer




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-05 11:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ser inte roligt ut
2013-05-05

    ej medlem längre
jaha men det här om Jesus verkar ju inte stämma så bra. i övrigt var det ju ganska deprimerande läsning.
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP