Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Det har gått mer än ett år och fortfarande har jag inte glömt honom

och jag önskar att våra dagar kommer tillbaka.

När jag träffar någon som pratar om honom så skrattar jag

för att jag är rädd att mina ögon ska tåras.

Jag saknar honom fortfarande.

Jag saknar när vi var tillsammans.

Ja, tillsammans bara jag och Han!





Bunden vers av Hooney
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-05 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hooney