Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en arabisk låt text. beskriver precis det jag känner.


May God



May God judge you,my heart is in deep pain because of what I feel.
I'm walking, but I can neither see in front of me nor around me.
it has been easy for you to hurt me and unjustly treat me, I became of no value to you. I wish you experienced my feelings ,it is so hard on me.






Bunden vers av Hooney
Läst 192 gånger
Publicerad 2014-09-25 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hooney