Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är inte ur mina egna ord utan ifrån en arabisk låt som är underbar och magisk.


My love

My love, I want to

hold you and never let go,

steal you and never return you,

lock you in my heart and not once let you out.

capture your looks, your laughs, your gestures

hang them in my room, lay them on my bed

dream about them, so that sleep becomes sweeter




Bunden vers av Hooney
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-05 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hooney