Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag har inte gråtit förr och kärlekens plåga fick mig att gråta

du glömde min kärlek för dig, du gick och du lämnade inga spår

efter dig.

Dina ögon tog mig och dem lovade mig mycket

och ingenting du gjorde.

Jag vill glömma dig,

Jag vill ta ut dig från mitt Hjärta och min Själ.....

så att jag kan få ro.






Bunden vers av Hooney
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-05 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hooney