Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag älskar dig och min kärlek för dig går inte att beskriva, hur mycket än jag försöker.

Du är min lycka,

mitt liv,

mitt hjärta,

min själ,

mitt allt.

Du är den

som gör mig lyckligast,

som får mig att känna mig vackrast på denna jord,

som får mig att känna mig trygg och tro på mig själv.

Jag älskar dig.







Bunden vers av Hooney
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-05 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fantastisk kärlek...
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Hooney