Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam hemma..

Ensamhetströjan
smiter åt
sticks
obehagligt
sitter i känslan
då..
telefonen ringer
jag får middagsgäster
jag fixar ihop rester med lite nytt
blir perfekt
allt går åt
trevligt, roligt,
tillsammans
nära, nära, nära..
nu är jag ensam igen
tröjan är skönt fladdrande
sitter i känslan
av ensamhet,
helt nöjd..




Fri vers (Fri form) av Shifra
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-06 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Brukar va lite så med ensamhet. Den känns inte lika bra när den inte är självvald, när man har valt den själv, kan den verkligen vara bra och behövlig.
Bra text, som illustrerade den tanken. Skriven på ett lättfångat sätt, bra bra bra!

2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Shifra