Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du ingenting särskilt att göra kan du tjuvlyssna på vad handra pratar om och få idéer till att skriva om olika händelser i andra människors delar av universum. (2013 06 05)


En del människor är så otroligt fula...





...i mun. Har tandläkaren till min mosters
bästa väns mans styvbrorsdotter berättat.
Det blir så ibland när räkningen är hög och
människan är liten.

Då försöker en del svära sig fria och då låter
det så in i helvete illa. Det kan man ju förstå.
En del människor talar illa, hör illa eller går illa.
Andra ser bra ut genom ett fönster.

Och då förstår man att några nya glasögon
är inte aktuella för just den människan
och det är även helt överflödigt att beställa
porslinsögon.

Även om just sådana kan se hur fräscha
och levande ut som helst numera till skillnad
från dem vilka var så i ropet
för bara något hundratal år sedan.


(2013 06 05)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-08 06:00



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
många kanske är fulla men insidan räknas det är kärleken från hjärtat som räknas satt man kan ge kärlek.
utsidan är bara ett skall det är som en banan vilken är godas insidan eller utsidan,,birgitta
2023-05-11

  Federico Romano
Människor är fula
Yttre och inre.
2023-05-11

    Max Poisé
Fast å andra sidan är viss fula...Även utanför munnen och då tänker jag inte på utseendet..
2023-05-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP