Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snön

ingen krokus syns
snön ligger kvar i diket
skatan bygger bo




Bunden vers (Haiku) av Lars Andersson
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-27 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Andersson
Lars Andersson

Senast publicerade
kretslopp
flytt
snön
dimman
* Se alla