Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det man inte har här, får man ha där istället.


Dagens aforism 2013 05 07






En del människor
gör ett intelligent
uttryck enbart genom

att förklä sig
i ålderdom liga,
glasögon, i skägg

eller i frånvaro
av hår på
som själva skulten.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-01-14 17:12



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
påminner om min aforism:

"ju snyggare en kvinna är
desto fulare är hon

ju fulare en man är
desto snyggare är han"
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP