Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Knacka på mitt fönster
Så kanske jag släpper in dig.

Är det dina händer jag hör
Knackandes på min dörr av trä?

Äntligen
Så händer något

Nej.
Det var bara önsketänkande
En illusion




Fri vers av flickidolen
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-09 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickidolen