Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spårad text

Jag har tappat kontrollen
Spårat ur
Jagat ett självförtroende
Ett bättre jag

Jag har misslyckats tusen gånger om
Inte lärt mig ett skit av dem
Ändå rest mig
Chansat


Vem är jag
Vem är jag att säga att jag inte är bra nog
Hur ser ett bättre jag ut
Vem vet hur man ska vara, att vara en del av perfektionen
De som vill se mig misslyckas, eller de som hjälpt mig när jag varit så långt bort ifrån mig själv

Ingen jävel är perfekt
Och vem fan bryr sig om det
Låt mig spåra ur, låt mig vara långt ifrån felfri

Låt mig bara vara jag
Låt mig misslyckas med betyg, låt mig ändra mina framtidsplaner
Jag har ingen aning om hur jag vill ha min framtid, bara tankar
låt mig tappa kontrollen
om och om igen

tack




Fri vers av M.B
Läst 463 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-09 23:06



Bookmark and Share


  Lärling
Gillar din text!
2013-05-12

  lilla t
Gillar din text för den har hög igenkänningsfaktor. Man är ung, fast för nära vuxenlivet för att vara barn, fast man kanske vill och ändå inte. Att hitta sig själv är inte lätt. Att välja rätt från början är svårt, jag vet, valde fel fast ändå rät, då när valet gjordes. Gjort flera omval: alla har varit intressanta, givande och lärande. Välj på! Snyggt fångat!
2013-05-12

    ej medlem längre
Du berör som du är..
De mest intressanta människor jag vet,
lever,,,,
och vet ej
precis som din text.

2013-05-11

  Ola Rydberg
Ja det är inte lätt och det får du fram tydligt här
alla har vi rätt att vara individer
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B