Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en gång tre akvarier. Först hade jag ett som jag till slut gav bort. När jag glömt bort hur att ha akvarium blev jag sugen på att skaffa ett till. Detta gav jag sedan bort till grannen. Sedan skaffade jag ännu ett då längtan blev för stor.


Fullgoda skäl






Vuxna tänker litet som barn ibland. Genom att låta sina få eller inga alls erfarenheter tala. Det skall man dock inte förväxla med hur barn tänker och talar eftersom barn har fullgoda skäl.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-11 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP