Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför mig

Framför mig viskar viktiga sanningar sina lögnaktiga sagor.
Tydas kan de endast då de dött och ligger krossade under mina fötter efter verklighetens framfart.
Jag spar de oigenkännbara fragmenten
tills nuet dånat fram över ytterligare intet ont anandes visoner
och skärvorna kanske kan sätta ihop till någonting som
inte längre spelar någon roll.




Fri vers (Fri form) av Nattfly
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-10 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfly