Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen om kärlek


allt du är för mig

en lögn om kärlek

vi är bara instinkt

blod och kött

med endast en väg att gå

inga alternativa slut

Älskling

kropp och kött

i en intim lek

där du hänger ord utan mening

i luften för en sekund

innan det förflutna förtär dem

se dig

se på dig

ser du inte hur oviktig du är

Älskling

kött och blod

är allt vi är




Fri vers av Nattfly
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-07 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfly