Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalans skri

Jag blundar.
Mellan våra ansikten ryms knappt
ett andetag
Ett skälvande andetag av svårtyglad åtrå

Och högt ovan skria svalorna i sin skyndsamma jaktflykt
Så som min själ skriker ut i förtvivlan efter dina kyssar

Men du hör inte
Och när jag öppnar mina ögon är du
borta




Fri vers (Fri form) av Nattfly
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-10 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfly