Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om tre olika graders (ansiktsblindhet)


gyrus fusiformis

Prosopagnosi /prosopon/

 

 

Blå blixtrar viskar emellan regn

Bortom ögon locket kastar sig i förvirring

En tanke som medlar kärleken mellan oss

Därefter avlägsna glaset ångas

Och all ångest och tvivel

Om tindrande stjärnor

Splittring

Eller limmade till din själ

Jag kan inte förvisa förkylningar,

Jag kan bara tyst vittna och skyldig

När hör din röst, fridfullt leende


Skyldig till ett fel utan fel

Änglalik dans tango drömmar
Lätt vandring längs i en rim ??linje


Och kyssa dig på ögongloben
Livet slutar inte

Ditt leende är på promenader.

I en vals från andra halvklot,
Jag kör varje dag genom rim,


Från dina ögon jag vill bannlysa spöken


Lämna bara kärlekens uttryck.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-11 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Intressant ...
bra ..
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP