Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en täckmantel

Jag drog på mig ett leende och log.
Detta får förbli min identitet.
Jag låter aldrig någon få veta vad som finns där bakom.
Jag är nu under en täckmantel.

Desto mer jag lärde känna honom.
Desto närmre sanningen kom han.
Jag lade upp en ny plan.

Jag var inte längre mig själv.
Jag byggde upp en människa som jag nu kommer förbli.
Missnöjda jag log vidare.

Ingen kommer få veta.
För jag är så under en täckmantel.
Och där kommer jag förbli.




Övriga genrer av AnonymaJag
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnonymaJag
AnonymaJag