Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den kärlek jag aldrig får känna vid

Om jag kunde lyfta upp dig så högt
och visa vad det är jag ser
Hur hög min kärlek är för dig
den kärlek jag aldrig får känna vid




Fri vers av AnonymaJag
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-19 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnonymaJag
AnonymaJag