Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MVH Storebror

Hej!

God Morgon!

Hur mår vi idag?
Jaså, jaha?
faktiskt ganska bra?
här,
lite morgonblaha
ett litet va?
ett litet aha!

Bara några ord
från Storebror
han som glor
och vet var du bor
och storlek på skor
han som
skapar det du tror

Känner dig bättre
än din egen mor
och tänk om far vet
eran hemlighet?
vardagligt trams
för storebror
google, facebook
skarpa klor

Hej lille syster
och lille kusin
och alla era grannar
bland blommor och bin
bland valium,
braj & kokain
& halvtomma påsar med vin

Rädda våra barn
rädda våra kor
för politisk korrekthet
eller trasiga skor
fribiljett till himlen
vissa tror

MVH Storebror




Fri vers (Fri form) av Paul Kedzie
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-14 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie