Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Herre!

Herre du låter mig andas
du låter mig leva
fast jag gång på gång glömmer av dig
och gång på gång syndar.
Du vänder dig aldrig om när jag skriker
och aldrig har du nekat mig min individ jag är.
Tack Herre för du håller mig så tryggt i din famn
när tårarna rinner och jag känner mig hopplös.
Tack Herre för du finns så nära mig
och att jag kan komma till dig precis som jag är.
Jag blir aldrig perfekt men din kärlek finns ändå där.
Min tacksamhet och min ära till dig Herre <3




Fri vers av annelieI
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-14 11:50



Bookmark and Share


  uppriktiga råd
Tecken menade jag
2013-05-14

  uppriktiga råd
Man kan fråga sig själv hur kan vi glömma vår herre när hela skapelsen bevittnar om hans enhet och hans storhet? ett taken för den som vill ha ett, tack för denna fina text!
2013-05-14

  Bibbi VIP
Amen!
2013-05-14

    ej medlem längre
Så fint att känna sig trygg.
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

annelieI