Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag få älska dig

kan jag få älska dig bakom skymnings lyktad dörr

där du står utanför men känner värme mer än förr

var så god lägg ditt öra mot träets slag känn

fyll varje bankande livsbejakande slag fördraget

tystnar i en illusionerad dag i taget. hem.

tystnads draperi märkligaste känslan däruti

vad som blev kvar när det inte är vi.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-14 00:17



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så fint skrivet
2013-08-16

  Lars Hedlin
Underbart skaldat!
2013-08-14

    glasa VIP
det eviga
invävt i gåtfyllt mysterium

njuter dina ord
2013-08-14

    ej medlem längre
så fint!!
2013-08-14

    ej medlem längre
Vackert vackert...
2013-08-14

  Kaptenlöjtnant
like

2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP