Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en låt-text


Sorgetidens Spår

du har besudlat mina ord, ditt jävla monster
ditt jävla barnboksmonster
det är över, jag minns dig två gånger om dan
det är två för mycket
och alla ord är bara nonsens
så jag följer sorgetidens spår
genom sorgetidens snår
under sorgetidens år

vet att jag har sett dig när du horat
det är lungt, och jag har också gjort det
men det känns som
om någonting har gått förlorat
som förståndet, eller nyckeln till porten
så jag följer sorgetidens spår
genom sorgetidens snår
under sorgetidens år

jag kan inte ge dig någonting
varken sympati eller mening
när alla idioter samlas kring
dig och dina utspel om räddning

skratta när jag sparkar sönder världen,
och den blöder
skratta åt mig när jag gråter
svär en ed nu, du kan ljuga när du svär den,
bara lova att du aldrig förlåter
om jag följer sorgetidens spår
genom sorgetidens snår
under sorgetidens år

golvet ligger tätt intill min kind
och det pulserar
det är fest hos satan
vi kan resa, först oss upp och sen iväg
vartän vi ser att vi kan ha en chans
medan de följer sorgetidens spår
genom sorgetidens snår
under sorgetidens år

le din jävel lev för mig en gång
visa dem att du är värd en sång
(eller) drick en flaska t-sprit och tänd på
om inget annat hjälper mot din sorg

och vi sjunger upp mot skyn
ja vi sjunger upp mot skyn
när vi sjunker ner i dyn




Övriga genrer av carl krieg
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-02-28 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carl krieg
carl krieg