Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästerpoeten och hans Gnisslande Tänder

mästerpoeten och hans gnisslande tänder
höll grannarna vakna i veckor i sänder
slå ut dom, sa den ena
slå in dom, sa den andra
men ut kom poeten och dansade och tjöt;
\"slå in mina tänder, hugg av mina händer
förlåt mina synder, jag är lycklig - jag är död!\"




Övriga genrer av carl krieg
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-28 19:49



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Jag gillar denna! Mycket rappt skrivet.
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

carl krieg
carl krieg