Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min familj

jag står utanför fönstret och
ser in i vardagsrummet.
min familj är samlad: man läser
något tillsammans: alla ser ut
att må bra
jag är övertygad om att
de är lyckliga där




Fri vers av ackusativ
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-18 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ackusativ
ackusativ