Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen utväg & Bara du & True love

INGEN UTVÄG

Där sitter hon och stirrar på nålen
Det är i stort sett det ända hon gjort denna våren

den kan få henne lycklig
den innehåller sorg

hon tar den mot sin arm
hennes hjärta bultar fortare i hennes barm

drar ett långt andetag
nu känner hon sig avslappnad och lycklig

Sprutan var hennes enda garanti
Allt hon någonsin ville va att va som vi

med nålen kände hon sig lycklig
gång på gång tog hon nålen långt in i armen

så långt som nålen räkte
hon kännde hur nålen hennes hud spräckte

lät tummen långsamt trycka in heroinet i hennes blod
hon känner sig lycklig men ändå trött på allt

hon fyller sprutan med luft
hon önskar at hennes liv inte va så tufft

pank , ensam och utan mycket hopp
hon för nålen mot hennes kropp

hon känner inte mycket
Hon pallade inte längre rycket

hon rammlar mot marken och nu är det slut
hon hittade ingen annan väg ut




BARA DU


Jag trodde du äntligen var den enda
den riktiga , kärkeken
ja ville dela allt me dej
luften jag andas och vägen jag går på
jag ville ängna mitt liv åt dig
men du ville bara ha sex me mej =/




True Love

You drag my soul into the dirt
You call this love but should it hurt?
Every day you watch me cry
you tell me that this will pass them by
try to escape and i would die,
just another day , living a lie
to scared of you to run away
the safest thing is just to stay
even though i know that im gonna kill you some day,


Open my chest Rip out my heart
kill my soul and tare it apart !
I know you hate but pleace kill me now
I know deep in your heart you can somehow!
couse even though i hate you I wont give up on you
and i somho wisches you can spare me to...









Övriga genrer av Miia .....
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-02-28 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miia .....
Miia .....