Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärt barnbarn


Gult i grönt

Barnet förundras

över lysande gula

solar i gräset

medan tårna mjukkittlas

av gräsmattans penselhår




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-05-20 10:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
mycket fint fångat...
2013-05-29

  Mona Nordkvist VIP
Fin beskrivning att
ögonblicket...
2013-05-27

    ej medlem längre
"medan tårna mjukkittlas"
Fint!
2013-05-21

  Mow Dean VIP
vänliga varma rader
fin dikt
2013-05-21

    ej medlem längre

Så fint skrivet ...
Kärlek o värme ..
2013-05-21

    ej medlem längre
mycket vacker!!!
2013-05-21

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering "FEM UPPMÄRKSAMMADE TEXTER"!
2013-05-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-05-20

  ULJO
Fint i text och bild
2013-05-20

  Chawa VIP
O vilka barndomsminnen här väcktes upp!! Skönt för du din ordpensel här - riktigt bra!! Bilden är så talande vacker!
2013-05-20

  Siggesdotter
O! Vilka väl valda ord! Gillar den mycket :-) Applåder!!
2013-05-20

  Linda CH VIP
Tänker på tidiga barndomsår då allt var magiskt! Jättefin text.
2013-05-20

  Densen VIP
Känner att jag också vill vara barn på nytt;))SÖT DIKT!
2013-05-20

  Anya VIP
Barnet är som en lysande sol själv. Dessa småflickor.....så fina. Din text får mig att le.
2013-05-20

  anits VIP
Så underbart både text
och bild
2013-05-20

  Bibbi VIP
Helt underbart ljuvligt...
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP