Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 11 maj: Extra valsedlar i beslag i Bulgarien


Hej och hå vi till valet gå

Hej och hå vi till valet gå
nu får motståndarna illa må
Det är vi säkra på
för vi våra egna röster sår

Alla vill vi extra bra må
vi politiker fixar det som så
Alla röstar på oss stora som små
vi vet vad det beror på

350 000 extra som påtår
med falska valsedlar som blå tråd
Placerar oss på den Bulgariska maktens tron
det blir den demokratiska bron






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-20 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP