Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu gäller det att vi demonstrerar mot alla infödingar på Borneo som vägrar delta i dagens miljöförstöring. Den som vi alla andra lojalt ställer upp för.


Demokrati och Kapitalism

Demokrati och kapitalism verkar vara två oumbärliga instrument för att på kortast möjliga tid fördärva miljön på vårt ärvda eller förvärvade klot. Den förra är en sektliknande religion med en mycket snabb spridning över världen medan den andre är ett sätt att underlätta handel och överflyttande av kapital, människor, ägande och varor mellan länder. Kapitalismen har fått ett rejält uppsving på senare tid sedan alla demokratiska länder kom på att i demokratins namn fick alla trycka hur mycket pengar som helst, utan täckning.




Övriga genrer (Satir) av Mats VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-21 06:27



Bookmark and Share


    JJ VIP
Så sant, vi fördärvar snart hela jorden för att det är lönsamt... bra text och tanke! Mvh. JJ.
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP