Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
They say our mind works like a computer. Av J. Brolin. Den texten introducerade följande text att trimma in sig själv som en kommentar. (2013 05 21)


Kritik på en text (2741) Sometimes







I once in time nearly had a cat.
But it felt like I had one.
But it was not there.
But I heard it scream, like from
out through a dream.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-02-14 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP