Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder på kudden

En rastlöshet i min kropp
stirrar ut i mörkret
känner hjärtat slå
vänder på kudden och snurrar i lakan
jag är så stressad
men över vaddå?

Tänder lampan flera gånger
för och kolla om det är någon där
släcker lika snabbt igen
det är ju bara jag här

Men varför kliar det så
vad är det jag väntar på?
det känns som något jag glömt bort
som jag inte kan komma ihåg

känner mig så ensam
undrar hur det ska gå
vänder på kudden igen
är det såhär man ska må?




Fri vers av Cornelia Dahlroth
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-22 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cornelia Dahlroth
Cornelia Dahlroth