Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sipprande innandöme.

Vad är ljuvare än hat bubblande i blodet
långsamt sipprande likt en lavalampa
gift för dig själv och andra i din väg

fri ifrån sorg, en malign cocktaildrink
fri ifrån skam, rätten på din sida
fri ifrån tanke, känslan styr

bitter vedergällning

bägare fylld till bredden
hatklister fastnar på andra
små frön som fastnar, slår rot

du kommer med ånger tampa
du kommer med ditt samvete lida
du kommer klar, dig själv även klandra




Fri vers av Akitaam
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-22 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akitaam

Senast publicerade
Sipprande innandöme.
* Se alla