Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poeters hyllningar, av S. A. I. Steve Lando, inkuberade kommentaren. 2013 05 23. Även en man kan gilla att få en kvast, bukett med blommor, har jag hört på avvägar, rykten går så i koloniträdgården.


Kritik på en text (2581) kryp tisk rick






Du är då en kurre så lustig
skriver glatt om den envig
som leder fram till kvinnans gunst så
att den vinna, fram till henne nå
just genom att se den som evig




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-07-14 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP