Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Har Levt I Ett Hus

Jag har levt i ett hus
där någon väntat
på döden

belysande rus
bländande mörker
omruskade öden

och det kändes bara värre
när det kändes bättre
att det hela var...



.... över




Fri vers av Paul Kedzie
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-24 00:44



Bookmark and Share


    MariposaMimosa
Jeg vet. Så inderlig
2023-10-02

  Federico Romano
Bra flyt i texten, den skapar tankar, oss tolkaren..
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie