Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryptonit

Kryptiska meningar
skumma adresseringar
säger a men inte b
b men inte a

Klara adresseringar
med dolda undermeningar
präglade av feghet
utmärkta av misstro

Din kryptonit försvagar mig








Fri vers av kattugglan
Läst 605 gånger
Publicerad 2004-08-15 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattugglan
kattugglan