Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Snutta

Lilla lilla du
Som jag älskade redan innan du fanns

Lilla lilla du
Som kom till mig efter allt som varit

Lilla lilla du
Som är en del av mig, en mini-mig

Lilla lilla du
Som är den vackraste och sötaste lilla flicka

Lilla lilla du
Som förstår mig så väl så väl och jag dig

Lilla lilla du
Som kom som en gåva från himmelen

Lilla lilla du
Som jag behövde mer än jag visste

Lilla lilla du
Som jag älskar er båda, så oändligt mycket




Fri vers av Snusan
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-16 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett barn är det dyrbaraste som finns...vackert!
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Snusan