Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek mig.

bränningar
viskar längtan
bakom mörka ögon

djup
fyller orden
av svarta rosor

nyckeln
av speglar..

där hjärtat möter alla hav




Fri vers (Fri form) av ~Miss Butterfly~
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-27 17:47



Bookmark and Share


    Tollwut
Fin!
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

~Miss Butterfly~