Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig


Genom livets alla hinder
Vill jag gå med dig
Utan krav utan rädsla
Tillsammans med min tjej

Jag fylls av hopp och glädje
När du håller min hand
Jag är en lycklig fånge
I kärlekens ljuva band

Aldrig vill jag förlora
Den glädje du mig ger
Jag vill hos dig stanna
Älska mig jag ber




Fri vers av smygpoeten
Läst 659 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-01 12:21



Bookmark and Share


  Nem
Väldigt härlig dikt, vacker. Tycker mer om den här än den som beskriver hur du blir sårad... :)
2006-05-08

  Anna Nilsson
gud vad vackert kärlek dikt
gillar den :)
2006-05-07

  Daniel_78 VIP
vackert och bra rythm,
jag skulle nog själv ändrat
'I kärlekens ljuva band'
till något lite lite kortare för att få likartat uppbyggnad som de tidigare slutraderna. typ, 'I kärleks ljuva band'
2006-04-24

    Janniqa
fin, kul kontring med lycklig fånge.
2006-04-24

  Julia B
jätte fin :)
2006-04-20

    Louise B
åå va fin
2006-04-19

  yoyyo
åh :) denna var så vacker
fint skrivet
2006-03-16

  Lilla trollet
Mycket vackert!!
2006-03-03

  Saramaria79
vackert!
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

smygpoeten