Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötma

Ett leende sprids över mina läppar

(sluta vara så underbar)

Mitt hjärta dansar av glädje

(rör mig?)

En förbjuden dröm

(jag är så hopplös)


Försöker blunda

för att få det att försvinna

(ser du vad jag känner?)

Mina drömmar

är bara du, du, du

(hör du vad jag tänker?)


Väntan på att få se dig

(nästintill outhärdlig)

varje ord du yttrar

behandlas som en juvel

av mitt hjärta.


"Du är vacker."




Övriga genrer av Dyrgrip
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-27 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dyrgrip
Dyrgrip