Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring

Det är något alldeles speciellt,

något som inte riktigt kan definieras.

En känsla, önskan, en dröm

av att röra dig.


Något jag inte kan sätta fingret på,

förstår inte riktigt vad jag vill.

Men jag vet,

att jag är fast.


Trots mina annars väl valda ord,

kan jag inte komma på

vad jag ska säga.

Förvirring.


Min dröm står fast,

det är det enda jag vet.

Att hoppas är allt jag har

och det

klamrar jag mig fast vid.

Till jag får dig.




Övriga genrer av Dyrgrip
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-27 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dyrgrip
Dyrgrip