Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN MORGONDIKT

Morgonstund har guld i mun
sjunger jag för mig en stund
Vaknar med lite grus
i ögonens dis

Öppnar dem lite mer
ser då lite mer
Känner mig på bra humör
hoppas ingen släkting dör

Kravlar mig ur soffan upp
behåller filten runt min kropp
Fryser lite lätt
därför känns det rätt

Tittar på min laptop
trycker på en knapp
Loggar in på internet
skriver en dikt

Det blir morgonens start
ett litet resultat
Skickar den till poeternas
sajt för poesi

Som avslutning på morgonen
kaffe på balkongen
Solen skiner fint och klart
Nu är morgonen slut








Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 1272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-28 08:05



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin dikt! :)
2013-05-29

    ej medlem längre
Så vackert det är på sommarmorgonen.
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP