Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din nästa i varm omtanke

 

Morgonljuset ber mig,

öppna dina ögon

tag mina ljuva strålar

i din hand

 

Bered din dag

så som dig själv

och möt din nästa

i varm omtanke.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 980 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-28 22:58



Bookmark and Share


  Blåbäret
värme som börjar inifrån öppnar upp för dagen och dess möjligheter i mänsklighet och omtanke...fin
2013-08-21

  Änglaögon
Tänkvärda och vackra rader.
2013-05-29

  Angela Bohlin VIP
Den var verkligen vacker och inte minst tänkvärd!
2013-05-29

    ej medlem längre
Vackra vackra ord.
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP