Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hela

det finns en dikt om döden
det märkliga: jag har inte skrivit den
du har inte skrivit den. ingen
har läst den

man säger att det finns en avskrift: jag har
bara hört om den från öra till öra. det
ryktas att den finns bevarad i barnets öga
mellan en blinkning och







Fri vers av ackusativ
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-29 00:01



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
ja det finns visst en sån dikt... jag har också bara en svag aning om att den finns :) Slutet på din dikt är helt enastående bra!

2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

ackusativ
ackusativ