Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va??

Har jag rädslorna kvar?
Är ni inte väck än?
Är jag rädd för tryggheten,
att vara nära, intim med din själ?
Är jag rädd för min egen styrka,
att jag knäcker min omgivning?
Är jag rädd för mig själv,
att jag återigen gör mig illa?

Rädslorna från då och sen
har jag rensat bort,
men om ni finns kvar
kommer min vilja att
vara här och nu,
lysa upp mina
håligheter
i rädsloavgrunden.




Fri vers av Shifra
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-31 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra