Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det svåraste som finns; att acceptera att kärleken inte är besvarad.


Att acceptera

I ett enda ögonblick ryms miljarder känslor
sorg rädsla hopp längtan
starka oundvikliga omvälvande

I ett enda liv ryms tre val
ja nej kanske
svårt smärtsamt lätt

I ett enda andetag ryms tusen frågor
varför när hur var varför inte
ångest ovetande ont i magen

I ett enda beslut ryms inget tvivel
bestämt
maktlöshet

I ett enda accepterande ryms miljarder känslor
kärlek respekt förståelse förnyelse
styrka mod insikt lättnad

Slut
och
början på något nytt




Fri vers (Fri form) av JAlexander
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-02 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAlexander